Laddstolpar för en milövänlig brf

Laddboxar bidrar till ett grönare Sverige

Vi är mycket stolta över det faktum att ju fler laddboxar vi installerar, desto mer är vi med och bidrar till ett grönare Sverige. Precis som laddstolpar är laddboxar nämligen något som gör det väldigt mycket enklare att använda sig av elbilar och hybridbilar.

Även i detta fall är det de kortare laddningstiderna som är orsaken till det. Istället för att behöva lägga ner ett dygn eller liknande på att ladda din elbil kan du med en laddbox göra det på ett fåtal timmar. Tillgången till en sådan är därför för många bilister en förutsättning för att ens kunna använda sig av elbilar. Laddboxar spelar på så vis en central roll i att få allt fler svenskar att börja använda sig av mer miljövänliga bilar.

Gör bensindrivna bilar till ett minne blott

Vår förhoppning här på ChargeBuddy AB är att bensindrivna bilar, dieselbilar, och andra bilar med skadliga utsläpp snart ska vara ett minne blott. Genom att helt och hållet upphöra med användningen av dessa bilar skulle vi nämligen komma en bra bit på vägen när det kommer till att rädda miljön och klimatet. Med installationer av laddstolpar och boxar är detta en utveckling som vi hoppas kunna vara med och starkt bidra till.

Laddstolpar för en klimatmedveten brf

Är det något som inte fungerar som det ska?

Är det något med din laddbox som inte fungerar som det ska? I så fall behöver du bara höra av dig till oss så kommer vi att komma och fixa det. På så sätt kan vi se till att din laddbox börjar att fungera på ett riktigt sätt igen så att du i sin tur återigen kan ladda din bil på ett snabbt och effektivt sätt.

Ring oss redan idag!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify