Laddstolpar för att öka mängden elbilar i din brf

ChargeBuddy AB

Varmt välkommen vill vi önska dig till oss på ChargeBuddy AB! Vi är ett företag som ägnar oss åt att förse privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet med laddstolpar. Detta är något som underlättar betydligt för dig som har en elbil eller hybridbil. Det gör det eftersom du med en laddstolpe kan ladda bilar av detta slag betydligt snabbare än vad som är fallet om du istället laddar de i ditt vanliga eluttag. Istället för laddningstider på ett dygn eller ännu längre kan du på några få timmar få en fulladdad bil redo att användas.

Det gör elbilar till ett oerhört mycket mer realistiskt alternativ till fossildrivna. Trots att det fortfarande tar längre tid att ladda en elbil än vad det gör att tanka en fossildriven på en bensinstation är det ett pris vi alla bör vara redo att betala för att få en bättre miljö. Dessutom är det bara att tanka din bil under natten, medan du är hemma och vilar eller när det än passar. Trots att det med elbilar istället för minuter handlar om timmar när de ska laddas behöver det rent praktiskt inte utgöra någon större skillnad eller uppoffring!

En bättre miljö

Vi på ChargeBuddy AB är väldigt stolta över att kunna vara med och bidra till en bättre miljö. Det gör vi eftersom laddstolpar alltså är en förutsättning för att man ska kunna använda el- och hybridbilar på ett smidigt sätt. Då ska vi inte heller glömma av det faktum att det inte är säkert att använda sig av andra alternativ när man ska ladda en elbil, eller närmare bestämt av ett vanligt vägguttag. Laddning i ett sådant kan resultera i överhettning, och överhettning kan i värsta fall sluta med att det börjar brinna! Det är dock inget du behöver oroa dig för överhuvudtaget när du laddar med en laddstolpe!

Laddstolpar för fler elbilar i din brf

Du finner oss på Gärdet

Vi på ChargeBuddy AB har vårt kontor på Gärdet i Stockholm. Närmare bestämt är vår adress Erik Dahlbergsgatan 32. Vi välkomnar kunder från alla delar av Stockholm med omnejd. Tveka inte på att ta kontakt med oss redan idag!

Ring oss redan idag!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify