Laddstolpar för er som representerar en brf

Vi specialiserar oss på laddstolpar

Just laddstolpar är något vi som företag specialiserar oss på. En mycket viktig del i kampen mot klimatförändringarna är nämligen att minska mängden skadliga utsläpp som vanliga bensindrivna bilar och dieselbilar bidrar med. Ett sätt att göra det på är att få allt fler bilister att sluta använda sig av dessa bilar och istället börja använda elbilar och/eller hybridbilar.

För att göra det till ett realistiskt mål behöver bilisterna dock ha ett alternativ när det kommer till eldrivna bilar som gör det lika bekvämt att använda sig av dem som är det är att använda sig av bensindrivna. En viktig del i detta är att det ska gå att ladda elbilar på ett snabbt sätt. Just det går det alltså numera att göra om man har tillgång till en laddstolpe eller laddbox!

Smidighet och bekvämlighet

Länge var ett av de stora hindren för att få fler bilister att börja använda sig av elbilar det faktum att det tar väldigt lång tid att ladda en elbil i ett vanligt eluttag. I många fall kan det närmare bestämt ta så mycket som ett dygn att ladda sin bil i ett sådant uttag, och i vissa fall till och med längre tid än så. Det är något som förstås inte är hållbart i det långa loppet om det inte är så att du bara behöver använda din elbil 1–2 gånger i veckan. Även om det skulle vara så är det dessutom inte heller säkert att ladda en elbil i vanliga vägguttag eftersom det kan resultera i överhettning vilket i sin tur kan sluta med brand.

Det är just därför som laddstolpar är en avgörande faktor som kan få fler bilister att övergå till eldrivna bilar. Med en laddstolpe kan det istället för ett dygn nämligen räcka med 2–4 timmar för att ladda en elbil. Detta är en klar skillnad som utan tvekan gör det betydligt mer smidigt och bekvämt att använda sig av en sådan bil. Och då har vi inte ens nämnt det faktum att det med en laddstolpe inte finns någon risk för överhettning under laddningen.

Laddstolpar för medlemmar av en brf

Försäljning och installation

Oss kan du både köpa laddstolpar av samtidigt som vi även hjälper dig att installera de. Vi vänder oss både till bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Behöver du en laddstolpe är du därför varmt välkommen till att vända dig till oss. Vi ser det som så att för varje laddstolpe vi installerar är det en vinst för miljön och klimatet. Just därför älskar vi att ägna oss åt det vi gör eftersom vi är med och bidrar till att rädda vår planet från de svåra klimatutmaningar den står inför!

Boka en tid med oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify